PDFAlkuun>Ohjelmisto>Yhtyeet

Ohjelmisto

Yhtyeet

Saat meiltä esimerkiksi juhliin ja yritystilaisuuksiin myös erilaisia soitinkokoonpanoja ja eri musiikityylejä edustavia yhtyeitä. Kaikissa kokoonpanoissa mukana olevat muusikot ovat omien soittimiensa kokeneita ammattilaisia.

Felix pianotrio

Kruunaa yritysiltasi tai juhlasi arvokkaalla kamarimusiikkikonsertilla. Tarjoa lounaan lomaan samettista salonkimusiikkia. Tai järjestä perinteinen konsertti kutsuvieraille. Felix pianotrio täyttää vaativammankin kulinaristin tarpeet.

Konserttikanteleduo

Emma Vähätalo ja Viola Uotila konsertoivat suomalaisella konserttikanteleella. Konserttikanteleduon ohjelmisto sisältää suomalaista ja ulkomaista sävellettyä klassista musiikkia.

Trio Sereno

Trion Serenon soitto on kamarimusiikkia parhaimmillaan. Kolme nuorta ystävystä musisoivat yhdessä ja tuovat konserteissa taitonsa yleisönkin iloksi

Various Ensemble

Various Ensemble on perheorkesteri, jonka ohjelmisto sisältää klassista ja kevyttä klassista musiikkia, ja muista trioistamme poiketen mukana on laulusolisti. Trio on loistava valinta esimerkiksi yritysten ja yksityishenkilöiden juhlatilaisuuksiin.

Uotila Twins

Muusikkokaksosten Anton ja Viola Uotilan musiikki hengittää samaa sykettä; ovathan he tottuneet esiintymään yhdessä jo lapsina. Uotila Twins tarjoaa musiikkia monipuolisesti ja monessa eri tyylisuunnassa.

Variando Music
Rauhankatu 9 B 10
15110 Lahti
YHTEYSTIEDOTsale@variando.fi
+358407664974
SOSIAALINEN MEDIAYoutube
© Variando Music 2024
Variando Web Platform
imgEnlarge