PDFAlkuun>Kohdeyleisö>Erityisryhmät

Erityisryhmät

Kukapa ei nauttisi musiikista

TRG Erityisryhmät

Erityisryhmille suosittelemme ohjelmavalikoimastamme erityisesti Musiikkisatua Soffi, Raffe ja Wilbur Loistava. Tämä monitaiteellinen musiikkisatu viihdyttää kaikenikäisiä kuulijoitaan. Satu rakentuu musiikista, tanssista, draamasta ja kuvataiteesta. Kerronnan ja draaman keinoin etenevä satu antaa kehykset teoksessa esitettävälle musiikille. Laulut vievät tarinaa eteenpäin musikaalinomaisesti.

Kolmantena tarinankerronnan muotona on kuvataide. Läpi konsertin taiteilija Noora Nevalaisen kuvateoksia heijastetaan taustakankaalle kuvitukseksi. Lisäksi Noora luo näytöksen edetessä yleisön nähden kuvan, joka osaltaan tuo lisäväriä tarinaan.

Visualisoitu näyttämöllinen musiikkisatu ruokkii monia aisteja ja on siksi saanut erittäin positiivisen vastaanoton erityis- ja vammaisryhmien ohjaajilta.

Toinen hyvä vaihtoehto erityisryhmille on Nooran ja Violan esittämä pienimuotoinen ja toteutukseltaan hieman yksinkertaisempi kuvitettu musiikkitarina. Tässäkin esityksessä kuvittaja Noora Nevalainen maalaa musiikillista tarinaa kuvaksi, moni-instrumentalisti Viola Uotilan huolehtiessa musiikista ja kerronnasta.

Variando Music
Rauhankatu 9 B 10
15110 Lahti
YHTEYSTIEDOTsale@variando.fi
+358407664974
SOSIAALINEN MEDIAYoutube
© Variando Music 2024
Variando Web Platform
imgEnlarge