PDFAlkuun>Taiteilijat

Taiteilijat

Variando Music

Laulaja, pianisti, harpisti, kantelemuusikko, viulisti, haitaristi, sellisti, kitaristi, lausuja, graafikko, kuvittaja, äänisuunnittelija, valaisija, visualisti - Variando Music tuo yhteen eri taiteenalojen huippuosaajia.

Nuoret virtuoosit

Viola Uotila

Viola Uotila on monipuolinen muusikko, joka taitaa niin klassisen, perinteisen kuin moderninkin musiikin. Viola on moni-instrumentalisti, jonka musiikki tavoittaa kaikenikäisen kuulijakunnan.

Anton Uotila

Anton Uotila esiintyy soolopianistina, kamarimuusikkona, säestäjänä sekä taustamusiikin esittäjänä erilaisissa tilaisuuksissa. Ohjelmisto koostuu klassisesta ja kevyestä viihteellisestä musiikista.

Noora Nevalainen

Noora Nevalainen on kuvittaja ja graafinen suunnittelija. Hänet nähdään konserteissa live-kuvittajana, ja hänen käden jälkeään ovat myös Vilharmoonikot-lastenmusiikkikonserttien taustakuvat.

Nikolai Nevalainen

Nikolai Nevalainen on kitaristi sekä kosketin- ja lyömäsoittaja. Nikolain erikoisala on musiikkiteknologia, mukaan lukien äänittäminen ja konserttien äänentoisto.

Kokeneet konkarit

Seija Vesterinen

Seija Vesterinen on yksi Suomen eturivin harmonikkataiteilijoista, jolla on vuosikymmenien kokemus sekä kansainvälisiltä että kotimaisilta areenoilta - kuivalta maalta meren aalloille

Marianne Uotila

Marianne Uotila on kantelemuusikko ja -pedagogi. Vilharmoonikot-orkesterin konserttikäsikirjoitukset ovat Mariannen käsialaa. Hän toimii myös monitaiteellisten tuotantojemme muusikkona ja ohjaajana.

Tomi Uotila

Tomi Uotila on sellisti ja monipuolinen kamarimuusikko. Hänen ohjelmistoonsa sisältyy sellokirjallisuuden parhaat palat, jotka sopivat sekä yksityistilaisuuksiin että konserttilavoille.

Kristian Lindfors

Kristian Lindfors on esiintymisen ja puhumisen ammattilainen. Hänen luennoillaan opit esiintymään tavalla, joka takaa Sinulle menestyksen. Kristianin luento on oiva lisä erityisesti yritystilaisuuksien ohjelmaan.

Marko Könönen

Marko Könönen on yksi Suomen tunnetuimmista harmonikkataiteilijoista. Hän jatkaa isänsä Esko Könösen viitoittamalla polulla. Marko on voittanut useita harmonikkakilpailuja ja julkaissut kaksi soololevyä.

Variando Music
Rauhankatu 9 B 10
15110 Lahti
YHTEYSTIEDOTsale@variando.fi
+358407664974
SOSIAALINEN MEDIAYoutube
© Variando Music 2024
Variando Web Platform
imgEnlarge