PDFAlkuun>Kohdeyleisö>Seniorit

Seniorikonsertit

Hetki mukavien muistojen parissa

TRG Seniorit

Haluaisitko järjestää palvelutalon asukkaille konsertin tai kaikkia ilahduttavan yhteislaulutuokion? Yhteislaulutuokio vanhojen tuttujen laulujen merkeissä on mieltä virkistävä taidenautinto ja aktiviteettimuoto seniorikodeissa ja palvelutaloissa. Laulut lapsuudesta ja menneiltä vuosikymmeniltä palauttavat ikäihmisten mieliin monia rakkaita muistoja. Ja niiden laulaminen yhdessä tuo mukavaa vaihtelua päivän rutiinien lomaan.

Ohjelma seniori- ja palvelutaloihin voidaan järjestää halutussa kokoonpanossa, ja myös esitettävä ohjelma on neuvoteltavissa erikseen. Tai jos haluat järjestäjän kannalta helpon vaihtoehdon, teemme halutessasi kaiken valmiiksi - mukaanlukien esiintyjien ja ohjelmiston valinnan.

Tulisoroinen - sävelmiä sukupolvelta toiselle

Tulisoroinen - sävelmiä sukupolvelta toiselle on konsertti, joka sisältää perinteisiä suomalaisia sävelmiä, Suomen kansan runoja ja luontokuvia. Tämän teoksen voimme tarjota myös pelkistetympänä kokonaisuutena, suomalaisten perinteisten sävelmien ja Suomen kansan vanhojen runojen yhdistelmänä, jos luontokuvien heijastamismahdollisuutta ei ole.

Yhteislaulutuokiot

Yhteislaulutuokiot ovat hieno tapa ilahduttaa seniorikodin asukkaita. Jos teiltä löytyy piano, tuomme mukanamme säestäjän, esilaulajan, juontajan sekä lauluvihkot senioreille ja muille laulutuokioon osallistuville. Tarvittaessa voimme tuoda mukanamme myös sähköpianon ja muita säestyssoittimia. Yhteislaulujen lomaan tarjoamme runoja ja ajatelmia menneiltä ajoilta sekä myös esim. raikkaita kanteleduo- ja -sooloesityksiä nuorten muusikoitten esittäminä.

Variando Music
Rauhankatu 9 B 10
15110 Lahti
YHTEYSTIEDOTsale@variando.fi
+358407664974
SOSIAALINEN MEDIAYoutube
© Variando Music 2024
Variando Web Platform
imgEnlarge