PDFAlkuun>Ohjelmisto

Ohjelmisto

Variando Music

Variando Music on nuorekas musiikkiohjelmapalvelu, jonka vahvuutena on monitaiteellisuus. Lisäväriä ohjelmistoon tuo huomattava soitinkokoelma, johon sisältyy paljon harvinaisia instrumentteja.

Lastenmusiikki

Kaikenikäiset lapset nauttivat musiikista! Ohjelmistossamme onkin useita päiväkoti- ja kouluikäisille lapsille suunnattuja konsertteja. Tarjolla on värikästä menoa ja vauhtia sekä musiikkia myös aivan perheen pienimpienkin makuun. Osa esityksistä sisältää musiikin lisäksi kuvataidetta, tanssia ja draamaa, ja esitykset voidaan myös mukauttaa kohdeyleisön koon ja iän mukaisiksi.

Soolotaiteilijat

Kokeneet soolotaiteilijamme ovat omien soittimiensa mestareita. He hallitsevat useita musiikin tyylilajeja, ja heillä kaikilla on laaja esitysvalmis ohjelmisto. Esityksen sisältö voidaan sopia tilaisuuden ja toiveiden mukaiseksi.

Yhtyeet

Saat meiltä esimerkiksi juhliin ja yritystilaisuuksiin myös erilaisia soitinkokoonpanoja ja eri musiikityylejä edustavia yhtyeitä. Kaikissa kokoonpanoissa mukana olevat muusikot ovat omien soittimiensa kokeneita ammattilaisia.

Seniorikonsertit

Musiikki piristää myös ikääntyneiden päivää, ja siksi seniorikonserttimme ovatkin hyvin suosittuja palvelutaloissa ja vanhainkodeissa. Olipa kyseessä yhteislaulutuokio tai konsertti, ohjelmisto koostuu kuulijakunnalle tutuista sävelmistä - sävelmistä, jotka tuovat mieleen mukavia muistoja vuosien varrelta.

Yritysohjelmat

Tilaa muusikko, yhtye tai orkesteri viihdyttämään yritysvieraitasi. Saat kauttamme tilaisuuteesi myös ammattitaitoisen juontajan.

Variando Music
Rauhankatu 9 B 10
15110 Lahti
YHTEYSTIEDOTsale@variando.fi
+358407664974
SOSIAALINEN MEDIAYoutube
© Variando Music 2024
Variando Web Platform
imgEnlarge