PDFAlkuun>Taiteilijat>Kristian Lindfors

Kristian Lindfors

Juontaja

ART Lindfors Kristian

Kristian Lindfors on esiintymisen ja puhumisen ammattilainen. Hän pitää viihdyttäviä luentoja, joista jää käteen valtavasti arvokkaita ideoita, huumorin merkitystä väheksymättä! Kristianin luennoilla opit esiintymään tavalla, joka takaa Sinulle menestyksen. Joka kerta kun avaat suusi, mielesi marssii näyttämöllä kaikkien katsottavana, sanoo vanha viisaus. Kristian auttaa sinua näyttämään terävältä ja kuulostamaan hyvältä - niin että yleisösi haukkoo henkeään ihastuksesta!

Kristian Lindfors on työskennellyt urheilutoimittajana vuodesta 2003 lähtien. Tähän mennessä esiintymisiä on kertynyt hänelle toista tuhatta. Hän työskenteli kolme vuotta kansainvälisessä televisioyhtiössä Tukholmassa. Kristian on tehnyt yhteistyötä useiden televisio- ja radiokanavien kanssa freelancer-toimittajana.

Toimittajan töiden ohella Kristian Lindfors kouluttaa eri alueiden osaajia esiintymistaidossa. Hän opettaa miten ajatukset jäsennellään puheeksi. Hän tarjoaa kuulijoille asiantuntijoiden parhaita ohjeita siitä, miten saada asiansa ja mielipiteensä hyvin perille. Hän neuvoo käytännönläheisesti ja osoittaa esimerkkien avulla miten esittää näkökulmat uskottavasti. Lisäksi kuulet tekniikoista, joilla kuulijaan pyritään vaikuttamaan, sekä opit välttämään julkisen puhumisen pahimmat salahaudat.

Puhumisessa on kaksi ulottuvuutta, joita Kristian lähestyy suoraviivaisella ja käytännöllisellä otteella. Yksi on puheen rakentaminen ja sisältö, toinen on sen näyttämöllepano. Jälkimmäiseen liittyy taito käsitellä yleisöä, kuinka hallita itsensä ja tila sekä kuinka hyödyntää visuaalisia havaintovälineitä taitavasti. Näitä kaikkia aspekteja käsitellään Kristian Lindforsin koulutuksessa vaikuttavasti ja mieleenpainuvasti.

Variando Music
Rauhankatu 9 B 10
15110 Lahti
YHTEYSTIEDOTsale@variando.fi
+358407664974
SOSIAALINEN MEDIAYoutube
© Variando Music 2024
Variando Web Platform
imgEnlarge