PDFAlkuun>Taiteilijat>Seija Vesterinen

Seija Vesterinen

Harmonikkataiteilija

ART Vesterinen Seija

Seija Vesterinen ja haitari eivät jätä ketään kylmäksi - suu kääntyy hymyyn ja jalka alkaa vipattaa. Helmiäishohtoisen haitarinsa kera hän loihtii musiikillista tunnelmaa ammattitaidolla ja ennakkoluulottomuudella.

Seija on yksi Suomen eturivin harmonikkataiteilijoista, ja hänellä on vuosikymmenien kokemus sekä kansainvälisiltä että suomalaisilta areenoilta. Seija esiintyy monipuolisena muusikkona, jonka ohjelmiston rungon muodostaa perisuomalainen monipuolinen viihde- ja tanssimusiikki. Hänen käsissään myös lattarit, rock ja jazz soivat upeasti, ja lisäksi Seijan erikoisohjelmistosta löytyy italialaisia ja ranskalaisia merimiesteemoja, venäläisiä lauluja sekä varsinkin varttuneemman väestön iloksi sota-ajan iskelmiä.

Seija viihdyttää kuulijoitaan varmalla kokemuksella, olipa kyseessä sitten yritystilaisuus, hääjuhla, harjakaiset tai vaikka risteily laivan kannella. Moni mieleenpainuva ilta on päättynyt Seijan vetämään yhteislauluun, ja Seija haitarinsa kanssa on myös haluttu seniorieiden laulutuokioiden vetäjä.

Variando Music
Rauhankatu 9 B 10
15110 Lahti
YHTEYSTIEDOTsale@variando.fi
+358407664974
SOSIAALINEN MEDIAYoutube
© Variando Music 2024
Variando Web Platform
imgEnlarge