Hae
PDFAlkuun>Taiteilijat>Seija Vesterinen

Seija Vesterinen

Harmonikkataiteilija

Seija Vesterinen ja haitari eivät jätä ketään kylmäksi - suu kääntyy hymyyn ja jalka alkaa vipattaa. Helmiäishohtoisen haitarinsa kera hän loihtii musiikillista tunnelmaa ammattitaidolla ja ennakkoluulottomuudella.

Seija on yksi Suomen eturivin harmonikkataiteilijoista, ja hänellä on vuosikymmenien kokemus sekä kansainvälisiltä että suomalaisilta areenoilta. Seija esiintyy monipuolisena muusikkona, jonka ohjelmiston rungon muodostaa perisuomalainen monipuolinen viihde- ja tanssimusiikki. Hänen käsissään myös lattarit, rock ja jazz soivat upeasti, ja lisäksi Seijan erikoisohjelmistosta löytyy italialaisia ja ranskalaisia merimiesteemoja, venäläisiä lauluja sekä varsinkin varttuneemman väestön iloksi sota-ajan iskelmiä.

Seija viihdyttää kuulijoitaan varmalla kokemuksella, olipa kyseessä sitten yritystilaisuus, hääjuhla, harjakaiset tai vaikka risteily laivan kannella. Moni mieleenpainuva ilta on päättynyt Seijan vetämään yhteislauluun, ja Seija haitarinsa kanssa on myös haluttu seniorieiden laulutuokioiden vetäjä.

VARIANDO MUSIC
Nuotanperä 12
45160 Kouvola
YHTEYSTIEDOTsale@variando.fi
+358 40 766 4974
SOSIAALINEN MEDIAYoutube
© Variando Oy 2021
All rights reserved
Tietosuoja
Powered by Variando Web Platform