PDFAlkuun>Ohjelmisto>Soolotaiteilijat

Ohjelmisto

Soolotaiteilijat

Kokeneet soolotaiteilijamme ovat omien soittimiensa mestareita. He hallitsevat useita musiikin tyylilajeja, ja heillä kaikilla on laaja esitysvalmis ohjelmisto. Esityksen sisältö voidaan sopia tilaisuuden ja toiveiden mukaiseksi.

Viola Uotila

Moni-instrumentalisti ja laulaja Viola Uotila tarjoaa monipuolisen ohjelmakokonaisuuden tunnelmaltaan ja tyyliltään erilaista musiikkia. Viola on tottunut esiintyjä niin lastenkulttuuri-, festivaali- kuin yritystilaisuuksissa.

Tomi Uotila

Sellisti Tomi Uotila esiintyy solistina ja monipuolisena kamarimuusikkona. Tomin soolo-ohjelmistoon sisältyy sellokirjallisuuden parhaat palat, jotka sopivat yhtä hyvin yksityistilaisuuksiin kuin konserttilavoille.

Seija Vesterinen

Harmonikkataiteilija Seija Vesterinen on monipuolinen viihdyttäjä, jolla on vuosikymmenien kokemus sekä kansainvälisiltä että kotimaisilta areenoilta - kuivalta maalta meren aalloille.

Anton Uotila

Tarvitsetko pianistin illanistujaisiin, yritystilaisuuksiin tai taustamusiikkia juhliin? Pianisti Anton Uotila on kokenut esiintyjä, jonka ohjelmisto sisältää klassista musiikkia, viihdemusiikin klassikoita ja ikivihreitä.

Variando Music
Rauhankatu 9 B 10
15110 Lahti
YHTEYSTIEDOTsale@variando.fi
+358407664974
SOSIAALINEN MEDIAYoutube
© Variando Music 2024
Variando Web Platform
imgEnlarge