PDFAlkuun>Taiteilijat>Noora Nevalainen

Noora Nevalainen

Kuvittaja

ART Nevalainen Noora

Noora Nevalainen on kuvittaja, medianomi ja graafinen suunnittelija. Nooran käsissä satu muuttuu kuvaksi, ja musiikki saa visuaalisen ulkoasun. Nooran käden jälkeä ovat esimerkiksi Vilharmoonikot-orkesterin konserttien taustakuvat.

Nooran voi nähdä myös konserttien live-kuvittajana. Silloin hän saattaa esimerkiksi maalata konsertin sisältöä kuvaavaa ja sen mukaan muuttuvaa taulua konsertin aikana, osana kuulijoiden kokemaa taide-elämystä. Noora luo taidetta monista eri materiaaleista, oikeastaan lähes kaikesta mahdollisesta. Nooran pensselistä irtoaa yhtä hyvin niin satu-, eläin- kuin luontoaiheiset kuvitukset.

Noora innostuu kaikesta mikä soi ja rakentaakin mielellään esineitä, joista lähtee ääntä. Innoituksen soitinrakentamiseen hän on saanut maailmanmatkoiltaan - mm. intiaanikansojen huiluja hän oppi rakentamaan matkattuaan Etelä-Amerikassa. Nooran rakentamat soittimet tuovat eksoottisen lisävärin Vilharmoonikot-orkesterin lastenkonsertteihin, joissa Noora saatetaan myös nähdä lavalla yhtenä orkesterin muusikkona.

Variando Music
Rauhankatu 9 B 10
15110 Lahti
YHTEYSTIEDOTsale@variando.fi
+358407664974
SOSIAALINEN MEDIAYoutube
© Variando Music 2024
Variando Web Platform
imgEnlarge