Hae
PDFAlkuun>Taiteilijat>Noora Nevalainen

Noora Nevalainen

Kuvittaja

Noora Nevalainen on kuvittaja, medianomi ja graafinen suunnittelija. Nooran käsissä satu muuttuu kuvaksi, ja musiikki saa visuaalisen ulkoasun. Nooran käden jälkeä ovat esimerkiksi Vilharmoonikot-orkesterin konserttien taustakuvat.

Nooran voi nähdä myös konserttien live-kuvittajana. Silloin hän saattaa esimerkiksi maalata konsertin sisältöä kuvaavaa ja sen mukaan muuttuvaa taulua konsertin aikana, osana kuulijoiden kokemaa taide-elämystä. Noora luo taidetta monista eri materiaaleista, oikeastaan lähes kaikesta mahdollisesta. Nooran pensselistä irtoaa yhtä hyvin niin satu-, eläin- kuin luontoaiheiset kuvitukset.

Noora innostuu kaikesta mikä soi ja rakentaakin mielellään esineitä, joista lähtee ääntä. Innoituksen soitinrakentamiseen hän on saanut maailmanmatkoiltaan - mm. intiaanikansojen huiluja hän oppi rakentamaan matkattuaan Etelä-Amerikassa. Nooran rakentamat soittimet tuovat eksoottisen lisävärin Vilharmoonikot-orkesterin lastenkonsertteihin, joissa Noora saatetaan myös nähdä lavalla yhtenä orkesterin muusikkona.

VARIANDO MUSIC
Rauhankatu 9 B 12
15110 Lahti
YHTEYSTIEDOTsale@variando.fi
+358 40 766 4974
SOSIAALINEN MEDIAYoutube
© Variando Oy 2022
All rights reserved
Tietosuoja
Powered by Variando Web Platform