Hae
PDFAlkuun>Kohdeyleisö>Koulut

Koulut ja päiväkodit

Piristystä päivään

Variando tarjoaa kouluille ja päiväkodeille monipuolista ja laadukasta musiikkitarjontaa. Tarkoituksemme on tuoda elävää musiikkia lasten ja nuorten kuultavaksi. Haluamme jakaa musiikin iloa ja elämyksiä sekä tarjota virkistäviä musiikillisia hetkiä päiväkotien ja koulujen arkisen aherruksen keskelle. Tarpeen mukaan voimme toteuttaa myös kanteletyöpajoja konserttien yhteyteen tai erikseen.

Nuoret ja lavakarismaattiset muusikot yhdessä ammattilaisten kanssa musisoivat ja laulattavat lapsia monin eri konserttiformaatein pienimmistä päiväkotilapsista aina yläaste-ikäisiin nuoriin. Vilharmoonikot-orkesterin harvinainen ja moninainen soitinvalikoima vie lapset ja nuoret -opettajia ja ohjaajia unohtamatta- musiikin maailmaan, joka on monelle nykylapselle uusi ja elämyksellinen.

Yläaste- ja lukioikäisille valikoimistamme löytyy sävellyksiä, aikakausia ja soittimia esitteleviä klassisen musiikin konsertteja sekä suomalaista kansanmusiikkia esitteleviä konserttikokonaisuuksia, joissa erityisesti Suomen kansallissoitin, kantele, tulee tutuksi monine muotoineen ja soittotyyleineen.

VARIANDO MUSIC
Nuotanperä 12
45160 Kouvola
YHTEYSTIEDOTsale@variando.fi
+358 40 766 4974
SOSIAALINEN MEDIAYoutube
© Variando Oy 2021
All rights reserved
Tietosuoja
Powered by Variando Web Platform