PDFAlkuun>Ohjelmisto>Yhtyeet>Various Ensemble

Various Ensemble

Kamariyhtye

PRG Various Ensemble

Various Ensemble on lahtelainen, neljän muusikon orkesteri, joka tarjoaa monipuolisen musiikki- ohjelmakokonaisuuden tilaisuuksiinne kokouksista kongresseihin, yritystapahtumiin ja konsertteihin. Sen jäsenillä on vuosien kokemus esiintymisistä Suomessa ja ulkomailla.

Various Ensemble tunnetaan kokoonpanona, joka taipuu monimuotoisiin ja juhlaviin soitinyhdistelmiin sekä eri musiikkityylien tulkintaan. Muusikkoperheen kokoonpano on kokousjärjestäjille harvinainen ja mielenkiintoinen; kaksi selloa, flyygeli, harppu, laulu ja moderni konserttikantele. Kokoonpano laajenee tarpeen mukaan myös kvartettia suuremmaksi orkesteriksi, mm. viululla ja lyömäsoittimilla täydennettynä.

Various Ensemble tarjoaa asiakkaan toivomuksen mukaan esityksiä klassisen musiikin sooloista kamarimusiikkiin, salonki- ja viihteelliseen taustamusiikkiin. Yhtyeen pianisti Anton Uotila esiintyy klassisen ja kevyen musiikin sooloin ja improvisaatioin. Moni-instrumentalisti Viola Uotila konsertoi sellistinä, laulusolistina ja kanteleartistina. Oman vivahteen esityksiin tuovat Viola Uotilan maailmanmusiikin tulkinnat, mm. irlantilaisen musiikin keltti- harppusoolot.

Various Ensemble tuo lavoille myös soitinharvinaisuuden; modernin suomalaisen konserttikanteleen, joka taipuu äänentoiston ja pitkän tuote- kehityksen ansiosta mm. sävelletyn uuden musiikin esittämiseen tasavertaisena soolo- ja kamarimusiikkisoittimena muitten soittimien kanssa. Various Ensemblen erikokoiset kielisoittimet on varustettu sisäänrakennetuin mikrofonein ja ovat siksi helposti liitettävissä konsertti- tai esitystilan äänentoistojärjestelmään suurissakin tiloissa.

Tomi Uotila: sello, juonto Anton Uotila: piano, flyygeli, sähköpiano Viola Uotila: sello, kelttiharppu, laulu, erikokoiset kanteleet Marianne Uotila: konserttikantele, sähkökantele

Variando Music
Rauhankatu 9 B 10
15110 Lahti
YHTEYSTIEDOTsale@variando.fi
+358407664974
SOSIAALINEN MEDIAYoutube
© Variando Music 2024
Variando Web Platform
imgEnlarge