PDFAlkuun>Ohjelmisto>Yritysohjelmat>On This Planet

On This Planet

Aspects of Finnish Nature

PRG On This Planet

Nyt sinulla on mahdollisuus todelliseen audiovisuaaliseen elämykseen. On This Planet - Aspects of Finnish Nature on todellinen käyntikortti suomalaisuuteen. Se on uraa uurtava klassisen musiikin dvd suomessa. Levyn taiteilijat ovat oman alueensa kärkiosaajia Suomessa.

Levyn musiikki on elinvoimaista, ajassamme kulkevaa, perinteitä kunnioittavan mutta samalla niitä voimakkaasti uudistavaa. Kuule kansallissoittimen kanteleen sointi hätkähdyttävän uudenlaisessa ympäristössä. Yhdessä sellon kanssa se luo taianomaisen sointimaaiman, jollaista et missään muualla kuule. Kanteleen ja sellon äänistä digitaalisisesti luotu äänimaailma kohtaa taiteilijoiden esittämän istrumenttisävellyksen saaden aikaan kiehtovan todellisuuden ja tarun sekoittavan soinnin.

Levyn kanteleosuuden soittaa Marianne Uotila joka on yksi Suomen johtavista kanteletailijoista. Hän on kantaesittänyt paljon uutta suomalaista kanteleelle sävellettyä musiikkia ja hän myös kouluttanut suuren joukon nykyisistä kanteleammattilaisista. Sello-osuuden tulkitsee sellotaiteilija Tomi Uotila. Ihmisen suhdetta luontoon levyllä tulkitsee palkittu modernin tanssitaiteen suomalainen lady Leena Gustavson.

Levyn kuvitus on Suomen luontokuvaajalegendan Hannu Hautalan käsialaa. Hänen kuvissaan välittyy Suomen luonnon ainutlaatuisuus, ei vain dokumenttina vaan mestarillisena taiteena luoden näin saumattoman kokonaisuuden yhdessä musiikin ja äänimaailman kanssa.

On this planet-Aspects of finnish nature on upea kokonaisvaltainen monta eri taidelajia yhdistävä taideteos. Tarjoamme dvd esityksen osana ohjelmapakettiasi ja voit katsoa sen konserttitilamme teatterissa, tai tuomme sen vaihtoehtoisesti mukana omiin tiloihisi - riipuen kummassa ohjelmapaketti toteutetaan. Voit myös ostaa levyn arvokkaaksi yrityslahjaksi kaikille vieraillesi antaen heille näin ainutlaatuisen muiston illasta. Siinä olevat bonusmateriaalit voit katsoa 10 eri kielellä (Englanti,Venäjä, Ranska, Saksa, Ruotsi, Espanja, Italia, Japani,Viro ja Latvia).

  • Sävellys: Harri Ahmas Äänimaailma: Timo Tuovinen Luontokuvat: Hannu Hautala Tanssi: Leena Gustavson Kantele: Marianne Uotila Sello: Tomi Uotila Dramaturgia: Heikki Innanen

Variando Music
Rauhankatu 9 B 10
15110 Lahti
YHTEYSTIEDOTsale@variando.fi
+358407664974
SOSIAALINEN MEDIAYoutube
© Variando Music 2024
Variando Web Platform
imgEnlarge